Стела Николова от ДеБъ да провери далаверите на съпартийците си

ВАРНА новини лого

На такова нещо старите хора му казват „перде“. Има и една хубава българска поговорка: „Очите всичко виждат, ала себе си – не.“

 

Става дума за поредната предизборна инициатива на „компетентната“ по всички въпроси, а сега и кандидат-депутат от „Демократична България“ Стела Николова. Щяла да обикаля по строителни обекти във Варна, да им намира кусури и да „плюе“ по управляващите в някое видео-самоделка, което после ще завърти платено във фейсбук.

 

Народът казва още, че „на лъжата краката са къси“ и за да научат всички истината, нека да попитаме госпожата:

 

  • Ще отиде ли до палата на колегата си – провалил се кандидат за кмет на Варна Чавдар Трифонов в Морската градина, да повика и поскърца „на живо“?
  • Ще се разходи ли и ще покаже ли на варненци кои други активисти на ДеБъ притежават имоти в парка
  • Ще разкаже ли „специалистът по всичко” г-жа Стела Николова на гражданите за творението на колегата си общински съветник от „Демократична България“ в СОС и председател на Камарата на архитектите у нас арх. Борислав Игнатов. Благодарение на неговия „професионализъм“ една от най-старите сгради във Варна, строена в периода 1850 – 1881 г., е превърната бетонно чудовище. Над някогашните турски складове на ул. „Хан Омуртаг“ 22, които през 80-те г. са в списъка на паметниците на културата, се издига 9-етажен жилищен блок!
  • Ще се ентусиазира ли малко за „справедливост“ и „зелена кауза“ край парцела на съдружника на лидера ѝ Нелко Начев – Момчил Караджов, замесен в изсичането на дървета в местността Коджа тепе, където ще изгражда еднофамилни къщи.
  • Ще бъде ли така добра да прескочи и до Камчия, за да ни разкаже още за Начев и Караджов, и как през 2005 г. срещу заменки или занижени цени от около 2 лв. за кв. метър компанията „Ню Болкан хаус“ се е сдобила с около 150 дка в защитената територия „Камчийски пясъци“.
  • Ще наобиколи ли и „Златни пясъци“?! Тема от която „Демократична България“ бяга „като дявол от тамян“ през цялата кампания. И съвсем не случайно – та нали ако днес оплакват курорта заради презастрояването, той е такъв заради алчността на кръга около Иван Костов?! Та нали „Златни пясъци” бе дълги години под управлението на Николай Недков – отново „колега“ на Николова – провалил се кандидат за кмет на Варна?!
  • Специално за „Златни пясъци“ да покани колегата си Стелиян Севастиянов, който е втори в листата на „Демократична България“ и от първо лице може да разкаже за скандалната приватизация курорта.

 

За едно е права г-жа Стела Николова, че благодарение на колегите ѝ от „Демократична България“ „в града има много повече случаи на безобразия“ и ако тръгнем да изброяваме всичко, ще се наложи да излезе цяла новела по темата.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Спас Начев – лично мнение