С хигиена нулева от ДеБъ раздават предпазни средства на избиратели във Варна

ВАРНА новини лого

Със снимки в социалните мрежи от Демократична България – Варна се похвалиха със собственоръчно подготвени 1500 комплекта за… гласуване. Само че т.нар. комплекти, включващи маска за еднократна употреба, ръкавици и предизборни агитационни материали, се стъкмяват на седянка от активисти и кандидати за народни представители на политическата формация, които видно от кадрите, не ползват нито маски, нито ръкавици.

С хигиена нулева бодрите партийни кадри, сред които и лично протестърката Мануела Малеева, гордо демонстрират как с голи ръце пипат маските и ръкавиците, които избиратели би трябвало да ползват, за да се предпазват от заразата, а не да се заразяват.

Само преди дни, след като излезе новината, че в редиците на ДеБъ е плъзнал COVID, евродепутатът Радан Кънев лично призна на Фейсбук страницата си, че се е поставил в строга самоизолация след контакт със заразен. За разлика от него, лидерът на „Да, България!” и съпредседател на „Демократична България” Христо Иванов продължи обиколката си, включително и във Варна, макар че с Кънев са били заедно по партийни вечеринки.

ДеБъ

 

Източник: vestonosec.net

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.