Голям майтап! И истината за „чистите ръце“ на ДеБъ във Варна

ВАРНА новини лого

„Нови лица“, „умни и красиви“, че и с „чисти ръце“ – голям майтап! Всъщност щеше да е майтап, ако от действията им не бяха пострадали хиляди варненци. Щеше да е майтап, ако не бяха разпродали половин Варна за жълти стотинки, щеше да е майтап, ако не се опитваха да попречат на всяко хубаво нещо, което се случва в града ни.


Да видим отблизо „чистите ръце“ на „новите лица“ в листата на „Демократична България“ във Варна:


Нелко Начев (14-ти в листата) – заедно с брат си – архитект Жулиан Начев, придобива на безценица през 90-те години държавното дружество „Лазурен бряг 91“ ЕООД заедно с калните бани, съблекалните и други имоти на Алея Първа, а после ги продават!


Съдружник на Момчил Караджов, замесен в изсичането на дървета в местността Коджа тепе.


Участник в още „сладки сделки и заменки“. (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


Васко Василев – Касичката (13-ти в листата) – през краткия си стаж като чиновник и зам. областен управител по времето на скандалния Добрин Митев става такъв „специалист” по приватизация, че вече 20 години живее от наемите, които получава.
Свързан с приватизацията на бившия магазин „Валентина”, сега New Yorker, Домостроителният комбинат и още много други. (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


Стела Николова (3-та в листата) – провалил се кандидат за кмет на Варна и общински съветник, който гласува против интересите на съкварталците си. (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


Станала известна с фейк новините срещу ГЕРБ (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


Стелиян Севастиянов (2-ри в листата) – бивш прокурист в едно от дружествата на „Златни пясъци” АД и настоящ изпълнителен директор на „Електроразпределение Златни пясъци”. Един от хората, които най-добре могат да разкажат за приватизацията на Златни пясъци – една от най-големите кражби в историята на прехода. (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


И като капак на цялата тази „лазурна чистота“, може да добавим и Прокопиевия бивш правосъден министър и настоящ лидер на партията му „Да, България“ – Христо Иванов, на когото народният фолклор съвсем не случайно е лепнал прякора „Пинокио“. (ПОВЕЧЕ за него може да видите и ТУК, и ТУК, и ТУК!)


О, да не забравяме и „родителят“ на тези „чисти ръце“ – Иван Костов, бащата на приватизацията в България! (ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ ТУК!)


Всеки има право на информиран избор!


Ако ви харесват хора с толкова „чисти ръце“, можете да им предоставите възможност да се развихрят отново!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Лично мнение: Спас Начев