Водачът на листата на ДеБъ във Варна краде от програмата на ГЕРБ-СДС

ВАРНА новини лого

Стоян Михалев: „Във Варна има енергия и желание градът да се промени, да се получат повече възможности за варненци“ е наблюдението на водача на листата на „Демократична България“.

 

В интервю за варненска медия като свои приоритети в следващия парламент „той посочи осигуряване на европейско финансиране за града и проекти, които не са се случили през годините. Сред тях са магистрала „Черно море” и вторият мост над Варненското езеро.“

 

Да преговорим!

 

Изграждането на автомагистрала „Черно море” е един от основните приоритети в инфраструктурната програма на ГЕРБ-СДС. 

 

Четирилентовият път вече се проектира.

 

Изработва се разширен идеен проект с извършване на пълни инженерно-геоложки проучвания и ПУП-парцелиран план на трасето между Варна и Бургас.

 

С изграждането на магистралата ще бъде изграден и втори мост над езерото.

 

Изграждането на АМ „Черно море” се говори още от 80-те години на миналия век. Реални действия по този важен проект обаче предприема единствено правителството на ГЕРБ.

 

И ако водачът на листата на ДеБъ не е запознат с това, което вече се прави, да се обърне за съвет към колегата си Николай Капитанов. Последният, в качеството си на общински съветник, беше решил да мести трасето на магистралата и да строи мост над защитената еко зона край село Казашко.

 

Тази „акция“ на г-н Капитанов, усърдно защитавана от „всезнаещата“ г-жа Стела Николова, доведе до сериозно напрежение в Казашко, а жителите на селото излязоха с подписка срещу идеите на кандидат-депутатите от ДеБъ за унищожение на уникалната природа в района.

 

Във Варна наистина има енергия и желание градът да се промени, да се получат повече възможности за варненци и това се вижда от направеното през последните години.

 

Само че такава промяна не се прави с песни и свирки, а с работа, много работа!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Лично мнение: Спас Начев

Още по темата:

Вече се проектира АМ „Черно море” – един от основните приоритети в програмата на ГЕРБ

Село Казашко скочи срещу съветник от „Демократична България“