Поредно дело: Нинова съди за клевета своя съпартийка от Варна

Албена Шавел

Албена Шавел

„Корнелия Нинова е завела дело срещу мен за обида и клевета. Съди ме, защото като социалист винаги съм заставала на страната на моята партия БСП и на страната на лявата идея“. Това обяви в профила си във Фейсбук социалистката от Варна Албена Шавел.

„Съди ме за вярата ми. Корнелия Нинова ме съди за непосилна за възможностите ми парична сума. Но аз няма да се предам! Другарки и другари, приятели, ще продължавам да се боря за идеите си и за свободата да ги отстоявам. ОСТАВКА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА!“, пише Шавел.

Поредното дело разгневи други известни лица на столетницата, включително журналистката Велислава.

„Нинова тръгнала да съди Албена Шавел за клевета и обида. Що? Щото Албена мисли с главата си за разлика от корнелианците от последния ден. Албена е поредният „враг“ след Румен Петков (Поглед), Таня Буруджиева и Калина Андролова. Уведомявам г-жа Нинова, че ако реши да съди всички социалисти, леви хора, критици, (инако)мислещи, анализатори, журналисти, социолози и политолози, няма да ѝ стигнат 40-50 години! Много са, Нинова! Много сме! Няма как да прочистиш БСП от социалистите! БСП е НАШАТА партия, с която ти нямаш нищо общо! Българските социалисти, Нинова, не са козичките на баба Дора, които мрат да ги гушкаш, да ги цункаш и да се снимаш с тях! No pasaran! И затвори вратата на „Позитано“ от външната страна!“

tribune.bg