Звездите говорят: Правете бавен, чувствен секс! Давайте прошка този ден

планети

Снимка: iStock

Луната е в знак Водолей до 23:32ч на 7 април.

Емоциите стават променливи, трудно предсказуеми. Увеличава се нуждата от повече свобода и нови неща, пише за 7 април астроложката Ивелина Пенчева. Съзнанието е по-отворено към нови идеи, оригиналност. При Луна в знак Водолей започват да се прокрадват бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно. Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

Луната се движи на празен ход от 13:06ч до 23:32ч. – време, в което не трябва да се предприема нищо важно.

В 23:32 ч Луната преминава в знак Риби.

25 лунен ден от 05:17 ч на 7 април до 05:46 ч ва 8 април

Ден за усамотение, съзерцание, медитация и покой. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее този, който не бърза. Костенурката е символ на периода. Както знаете, движенията й са бавни и обмислени. Трябва също като това мъдро животно да отделите време и да претеглите всичките си действия. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо.

Поддържайте мислите си ясни и спокойни. Нежелателно е да проявявате инициатива, да решавате важни проблеми, да се стремите да поставите всичко на мястото си. Ден на пасивност. При мнозина ще липсва желание за каквото и да е. Не се препоръчват активност, прибързаност, суета. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършите започнатото. Не е подходящо да правите нови планове. Не хабете излишни сили. Не споделяйте мислите си с другите, нека личното си остане лично.

Вътрешният душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте теми за личния си живот. На 25-ия лунен ден трябва да обичате всяка част от себе си. Това се отнася както за плюсовете, така и за минусите на вашата личност.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото са ушите, не трябва през този ден да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират. Починете си от ежедневната суматоха – оставете тялото да се възстанови напълно. Добрата почивка лесно ще възстанови физическите и умствените сили.

Ако осъществите ново запознанство с някой в 25 лунен ден, тогава той ще се превърне във важен човек в живота ви. Можете също така да уговорите среща със стари приятели – определено ще имате какво да запомните.

Сексът трябва да е чувствен и бавен. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пийне малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна.

18 слънчев ден – Хубаво е да се дава прошка. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

ПИК