Александър Ненков към мнозинството: Стига сте се крили!

Александър Ненков

Снимка: БГНЕС

Стига сте се крили, обърна се народният представител от ГЕРБ Александър Ненков към мнозинството. Той призова опозицията на ГЕРБ да състави кабинет, защото твърди, че е загрижена за здравето на хората в пандемията, както и за компенсациите за бизнеса и гражданите.

„ГЕРБ-СДС ще подкрепят комисията за разследването на управлението на ГЕРБ с голяма радост, защото ще установи колко работа е свършена през последните 10 години, колкото и да не искате да го признаете. Нямам търпение комисията да заработи. Друг е въпросът колко сте искрени. Вчера втората по големина група заяви, че този парламент ще бъде кратък“, изтъкна Ненков. Той обвини опозицията, че има план, по който се движи и ще промени първо изборните правила.

„Абсурдно е тази комисия да издава присъди и да служи като съд. Винаги сме подкрепяли БСП за проверка на дружествата. Но, когато искаш да извлечеш политическа полза, няма да установите факти. Няма да ви стигнат три месеца. Това ще е колосална информация. Искате да сте с краткотрайно действие и да хвърляте прах в очите на хората. Вместо първите решения да са за пандемията, да дадете по-добро решение за обществото, а се занимавате с шоу, имате си мнозинството, хората ще го оценят“, предупреди Ненков.

Tribune.bg