Седмичен хороскоп за 19 – 25 април – РИБИ

зодиакален знак риби

Ако сте родени под знака на Риби, използвайте тази благоприятна седмица за работа и за изпълнение на ваши важни семейни ангажименти.

Ще имате успешни посещения в различни държавни, банкови или юридически институции по въпроси, които са от значение за семейството или за бизнеса ви.

През тази седмица бъдете внимателни с промени в живота си или при вземане на важни решения, тъй като ще сте склонни да се влияете от емоциите си. Тяхната променливост, нестабилност може да създаде нежелателно объркване в живота ви.

През тази седмица ще ви изненада една новина свързана с човек, когото познавате. Тези новини вероятно ще касаят човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

През тези седем дни интересно развитие ще имат ваши приятелски отношения с жена, с която най-вероятно си комуникирате виртуално, и с която споделяте общи интереси или идеи.

Седмицата носи нови познанства с хора от различни разстояния.

Младежите и девойките Риби ще имат много по-силен стремеж към романтични и интимни преживявания.

Мъжете ще трябва да се примирят с известен застой в делата си, но това в никой случай не е изгубено време за вас. Има какво да правите, какво да учите, да се развивате в различни посоки.

Жените ще се ангажират с подарък за момиче или млада жена. Една такава личност може да бъде причина за събиране, за поздравления по телефона или за друго приятно преживяване.