Десислава Атанасова: Г-н Трифонов, от вас зависи дали ще напишат #няматакъвлъжец!

ВАРНА новини лого

Кадър: БНТ.

Очевидно е нужно да припомня на Станислав Трифонов, къде съм била през последните години и защо не е приета промяната на избирателната система – мажоритарен вот в два тура. Г-н Трифонов, бях народен представител и вносител на въпросите за провеждане на референдум, иницииран от Вас и на промените в ИК за мажоритарен вот в два тура. Така председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова отговори на лидера на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов в спора кой подкрепа мажоритарния вот. 

Ето какво пише шефката на ГЕРБ в парламента в пост във фейсбук: 

„Когато промените в ИК бяха отхвърлени от новите Ви другарчета от БСП и ДПС, Вие, г-н Трифонов, бяхте пред сградата на Народното събрание и заявихте:

„На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат. От днес ние не живеем в демократична държава. От днес ние живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация“

Г- н Трифонов, вече е 2021 година, аз отново ще съм ВНОСИТЕЛ на промените в ИК за мажоритарен вот в два тура.

Засега Вас ви няма, освен във виртуалното пространство, но карантината изтича на 24 април и е време да заявите позиция – лично, непосредствено, открито – пред 2,5 милиона българи.

От Вас зависи дали ще напишат #няматакъвлъжец!

Бъдете здрав, нужен сте, за да управлявате държавата!

ПИК