Недялко Недялков: Вижте как ви излъгаха партиите на протеста

ВАРНА новини лого

Източник ПИК

Хайде сега да обобщим защо “партиите на протеста” влязоха в НС.

1. Хаджигенов, Бабикян и Капон от “мутрите” внесоха поправка в Наказателния кодекс, която облагодетелства обвиняеми за тежки престъпления. Иска се ускорено разглеждане на делата и пренебрегване на основни процесуално-следствени действия. Подобно изменение е в полза на подсъдими и издирвани олигарси като Васил Божков и Цветан Василев.

Припомняме, че Хаджигенов е в конфликт на интереси, тъй като е наказателен адвокат, а и защитник на твърде близката до Васил Божков певица Лилана, обвинена за лидер на ОПГ.

Припомняме и че колежката на Хаджигенов от “мутрите” Татяна Дончева е адвокат на едри капиталисти като Сашо Дончев и Гриша Ганчев.

2. “Демократична България” внесе предложение за 25% увеличение на депутатските заплати. Така над брутното възнаграждение, бонусите за участие в комисии и представителните разходи ще се добавят още 1200 лв. за изпълнение на “специални задачи”. Тоест, заплатата на един депутат ще надхвърля 10 000 лв. или 120 000 на година.

3. Мая Манолова сбъдна отколешната си мечта да яхне държавен мерцедес, шофиран от НСО, в качеството си на шеф на парламентарна комисия.

Накратко – цялата дандания за “промяна”, “народно въстание”, изчегъртване на “мафията ГЕРБ”, цялото лежане по жълтите павета, вандалствата над културни паметници и сгради, бесилките, прашките, черните чували и вуду-магиите бяха, за да:

Издействат съдебни облекчения за криминалните босове, които ги финансираха;

Прилапат по-тлъсти заплати;

Подкарат лъскави лимузини;

А иначе революционните им и съкровени намерения бяха да:

Наложат мажоритарни избори в два тура;

Намалят партийната субсидия;

Намалят бройката на депутатите до 120;

Ядец! И по трите теми ги удари амнезията. Отложиха ги за след…четири години. 

Честито на печелившите, язък за идиотите, които им повярваха.

Недялко Недялков, ПИК