Телевизиите събота сутрин: Р. Овч, Гном, Галева, Бойкикев… Алтернативата, бе!

ВАРНА новини лого

Събота сутрин по националните телевизии – все млади, умни, красиви, безукорно честни, с идеална репутация лица… Визионерстват, чертаят бъдещето на родината, говорят за промяна.

Атанасов, Румен Овчаров, Мая Манолова…Те са алтернативата, бе.

Да добавим и дежурният Христо Иванов – Бойкикев, наследник на кървавочервена болшевишка фамилия, ял години наред хляба на Борисов като негов министър, а отведнъж прозрял какъв мафиот е.

Най-тъпото е, че в България, държавата на най-късата памет, номерът на тези хора минава. Драгият зрител очевидно отдавна е забравил кой е Р. Овч. и че е осъден за икономически престъпления. В момента чака решение на последна инстанция. Забравил е кой е Атанасов – Гном, прокурор на Живков през Възродителния процес, обвинен от бившия главен прокурор Никола Филчев, че го подслушва. Забравил е коя е Мая Манолова – сестра Галева, след чийто донос тръгна аферата „Костинброд“.

Късата памет и липсата на каквато и да е хигиена сред телевизионните водещи допринася доказани мерзавци и корумпета от българския преход днес да раздават морал и да се изживяват като „алтернатива“.

Бог да ни пази с такава алтернатива. 

Автор: Данка Радева, ПИК