Варна загуби Енчо Павлов – журналистът, актьорът и поетът с уникален глас

ВАРНА новини лого

Варна загуби една от най-харизматичните си личности, обичания журналист и поет Енчо Павлов. Тъжната вест съобщи за Varna24.bg опечалената му съпруга Милена Павлова. Черната вест, покосила семейството, е дошла тази сутрин от болницата, където Енчо е издъхнал след боледуване от коронавирус.

Енчика, както с обич го наричаха приятели и колеги, ще остане в сърцата и спомените на всички, като изключително богата артистична личност, човек с уникален глас, душа и сърце.

Актьор, поет, диктор, два пъти удостоен с наградата от конкурса „Вапцарови дни“, радио и телевизионен журналист, водещ на нощния блог „Нещата от живота“, главен редактор и водещ в Канал8.

Известен с прозвището „Гласът“ заради емблематичния си глас, с който разтапяше публиката при изпълнението на неговите спектакли, един от които е „Бягащи хора“. Прекрасен журналист и радиоводещ.

Това са само част от професионалните и творчески изяви на Енчо Павлов, който в богатия си житейски път остави зад себе си и три деца, двама сина и дъщеричка.

Пламена Николова, Varna24

ИА „ВАРНА новини“ изразява съболезнования на неговите близки.