На плажа Алепу: Мая вън! Това ли е новият хотел на Манолова (ВИДЕО)

Колаж.

Колаж ПИК

ГЕРБ излезе на мощен протест пред подпорната стена на плажа Алепу. Над 80 души се събраха там, за да покажат недоволството си срещу Стоян Василев от мутрите на Мая Манолова. Преди дни той заяви, че е новият собственик на бъдещия комплекс.

Василев, който е брат на първия победител в шоуто „Биг Брадър“ Здравко, беше и кандидат за депутат от листата на мутрите.

Сред протестиращите на плажа бяха и кметът на Бургас Димитър Николов и колегата му от Стара Загора Живко Тодоров. 

“Това ли е новият хотел на Мая Манолова”, попита Тодор Костов от Приморско.

Общинският съветник от ГЕРБ в Общинския съвет на Бургас и бивш шеф на РИОСВ-Бургас Бойчо Георгиев подчерта, че ГЕРБ са спрели проекта на Алепу.

“ГЕРБ спря това чудо на природата. Светът не е виждал такова нещо – подпорен хотел. Върху свлачище, да укрепят свлачището, ще построят хотел. Това е безумие! Затова ли новото сформирано мнозинство набързо се опита да придобие чрез поставени лица този подпорен хотел?“ коментира Бойчо Георгиев.

“Мая, това ли е новата ти централа, оттук ли ще искаш да управляваш. Какво направи твоята група в парламента? Нищо! Купихте си хотел. Това направихте. Това ли е вашият нов морал! Мая вън!”, гневна бе друга от протестиращите.

ПИК