Седмичен хороскоп за 10 – 16 май – ДЕВА

ВАРНА новини лого

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица бъдете внимателни в личните си отношения с човек, който в момента преживява някаква криза за която е готов да обвинява всеки, включително и вас. Разочарование и емоционална болка провокират мнителност, чувствителност и избухливост в този човек.

През тези седем дни на мнозина ще им се наложи да направят услуга или да купят подарък на роднина или приятел.

През седмицата на мнозина ще им се наложи да прекарат повече време извън дома си, поради по-сериозни професионални ангажименти, ангажименти с роднини или поради пътуване.

Внимавайте на кого давате достъп за дома си и с кого споделяте лични, семейни или домашни проблеми!

За съжаление мнозина от вас ще запомнят тази седмица с едно неприятно събитие, което може да има връзка дори с раздяла с човек, когото познавате.

Тази седмица няма да благоприятства любовния ви живот, така че избягвайте да правите каквито и да е било експерименти с любимия до вас човек.

Младежите и девойките Дева ще търсят почасови или сезонни ангажименти за лятото за да си осигурят един добър стандарт на живот.

Мъжете ще се зарадват на важна новина, прогрес в един сериозен ангажимент или дейност.

Жените ще поемат по-голяма част от домашната работа и семейни задължения. Ще се справите, но свободата ви ще бъде ограничена.

От Astro.velida.net