Седмичен хороскоп за 10 – 16 май – КОЗИРОГ

Зодиакален знак козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица на интересни преживявания, които ще са свързани по някакъв начин с вашия личен, любовен или обществен живот.

С много оптимизъм ще чертаете планове за бъдещето си и ще сте склонни да приемете предложения за нови професионални или обществени ангажименти.

Присъствието в живота ви на хора родени под водни зодиакални знаци ще бъде положително. Ще има сериозно въздействие върху вас при вземане на важни решения.

Вашите очаквания свързани с човек от кръга ви роднини ще могат да се реализират, най-вероятно без спънки или излишно напрежение.

Изненадите на работното ви място тази седмица могат да ви сварят неподготвени за адекватна реакция. Това може да ви постави в деликатно положение, да ви коства имиджа на професионалисти, да покаже неувереност в собствените ви способностите.

Здравословното състояние на ваш роднина вероятно ще бъде притеснение, без видимо подобрение (ако проблема вече е възникнал) или ще се преживее седмица на застой в развитието на заболяването.

Младежите и девойките Козирог ще имат седмица, в която ще могат да постигнат успешна реализация на предварително подготвени планове или срещи.

Мъжете ще имат възможност за хармонизиране на личния си или семеен живот.

Жените ще бъдат тези, на които роднините ще разчитат за справяне с всякакви домашни или битови проблеми.

От Astro.velida.net