Седмичен хороскоп за 14 – 20 юни – РИБИ

зодиакален знак риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви изненадат новини или документ, които ще дадат сериозно влияние върху ваши планове и цели.

Възможно е получаване на пари, документи или пратки с известно закъснение или затруднение.

През тази седмица ще ви зарадват новини, срещи или разговори с приятели от близо и далеч.

Възможни са нови познанства или неочаквани срещи.

През тази седмица ще се ангажирате с плащането на забавени битови или банкови сметки или ще имате ангажименти с други финансови документи.

Като цяло финансово седмицата ще бъде благоприятна за вас. Някои от действията ви обаче ще имат връзка със събития, чието развитие вече е започнало и предстои техния завършек.

През тези седем дни ще обмисляте различни свои идеи и планове и ще се стремите да изпълнявате всяка ежедневна задача без отлагане. Причината за това ще е в осъзнаването важността им и ограничеността във времето за тяхното изпълнение.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на юридически или съдебен казус.

Девойките и младежите Риби ще са настроени оптимистично и позитивно за събитията през тази седмица. Ще сте уверени в своите действия и решения и няма да разпилявате времето си за незначителни неща.

Жените ще са склонни да действат бързо, дори прибързано на моменти. Ще искате нещата да се случват с максимална бързина и търпението ви често ще бъде поставяно на изпитания.

Мъжете ще преживеят важно събитие с човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Не всичко тази седмица ще върви по мед и масло за вас, но вие ще проявите нужното търпение и разбиране на конкретните ситуации.

От Astro.velida.net