Седмичен хороскоп за 14 – 20 юни – ВЕЗНИ

зодиакален знак везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще възникне ангажимент или ще се наложи да проведете сериозен разговор свързан с човек от семейството ви.

За някои от вас седмицата ще се запомни със събитие свързано с раждането на дете, рожден ден или друг личен празник.

През тази седмица ще имате не само повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани и не отлагайте задачите си за утрешния ден!

През седмицата ще възникне необходимост от малки ремонти в дома или ще се ангажирате с друг вид подобрения на имущество, което притежавате.

В любовния си живот бъдете готови да преживеете динамични и неочаквани събития.

Не всичко в любовта ще се развива както вие искате, но по-важното е, че ще се случи това, което е най-доброто за вас.

Добре е да знаете, че в любовта и в личния ви живот, всичко (като преживяване) ще зависи от умението ви да създавате приятна атмосфера около себе си.

В семейството ви може да възникне събитие, което ще създаде емоционално напрежение между хората в дома ви или ще предизвика някакво разочарование.

Като цяло седмицата ще бъде запомнена с различни положителни за вас резултати. Определено ще има развитие на важни за вас отношения.

Младежите и девойките ще усетят навреме лицемерието на някой, който се опитва да играе ролята на приятел.
Мъжете ще имат важна закрила от Съдбата, но не се главозамайвайте. Бъдете естествени, скромни в това, което ви се случва или в това, което ще получите.

Жените ще получат важна новина, която ще бързат да споделят с близки хора. За съжаление, в повечето случаи това може да се окаже грешка.

От Astro.velida.net