Коалиция ГЕРБ/СДС във Варна даде начало на предизборната си кампания (СНИМКИ)

Старт на кампанията

Снимки "Фейсбук"

„На 11 юли ще постигнем още по-убедителна победа. Категорично и с високо вдигната глава влизаме в поредната битка за доверието на хората, защото в последните години във всяка община и във всеки район наистина е направено много. Показали сме потенциал не само да запазим, но и да ускорим този темп на развитие на всички населени места”, обърна се към партийния актив областният координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних при началото на предизборната кампания на коалицията ГЕРБ/СДС.

Водачът на листата на ГЕРБ/СДС – Варна проф. д-р Костадин Ангелов каза: „Вълнувам се приятели и ви благодаря на всеки един от вас, което се случи на последните избори. Дължи се на вас, защото по разбираеми причини не бях до вас. Но сега ще направя всичко възможно да бъда навсякъде и да се виждаме с хората”.

Бившият спортен министър Красен Кралев, който е трети в листата, също поздрави варненския отбор –победител : „На държавата й трябват сигурност, стабилност и спокойствие, което само ние можем да дадем. Нито могат да ни бият на експертно ниво, нито като организация, благодаря ви за огромните усилия, които държат ГЕРБ на върха”.

ВН

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на открито

Купуването и продаването на гласове е престъпление.