Петя Аврамова: Няма да позволим реваншизмът, изчегъртването и фалшивите новини да бъдат дневен ред на страната ни

ВАРНА новини лого

Снимка ПП ГЕРБ

Коалиция ГЕРБ-СДС откри кампанията си за област Враца с представяне на кандидатите си за народни представители на събитие в Градска концертна залапред съмишленици и симпатизанти. 

„Благодаря за Вашето доверие към ГЕРБ, с което направихте възможно управлението на държавата, в рамките на десетилетие, да бъде стабилно, сигурно и предвидимо!“, обърна се към присъстващите водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова. „За това време чрез политическата програма, стратегията и действията на правителствата на ГЕРБ доказахме, че можем да управляваме държавата добре, да носим политическа отговорност, дори в трудни моменти, да взимаме дори непопулярни решения, ако това е в полза на държавата, да се справяме с кризи“, припомни Аврамова. 

„За съжаление, днес сме в криза на държавността, породена от модела на подмяната, който се наложи бързо с инструментите и средствата на служебния кабинет на президента и предхождащите го сценарии на партиите, разиграни в 45-тото Народно събрание“, добави тя. Петя Аврамова декларира решимостта на ГЕРБ и СДС да се противопоставят на налагащия се порочен модел. „Няма да позволим реваншизмът, „изчегъртването“, заплахите и фалшивите новини да продължават да бъдат единствените точки от дневния ред на страната ни. Не сме съгласни стратегическите инфраструктурни и икономически проекти да бъдат блокирани!“, заяви тя.

„В началото сме на предизборна кампания, в която отново и с пълна сила ще властват популизмът и компроматите. В нея няма да чуем от нашите опоненти идеи ЗА, има само крясъци против“, каза още Петя Аврамова. По думите й, в предстоящата предизборна кампания ГЕРБ-СДС ще представят политиките и приоритетите си за бъдещото развитие на България и няма да се включва в компроматни войни. „Ние ще говорим за големите инфраструктурни проекти, които искаме да завършим; за тези, които трябва да стартираме, за да осигурим добра свързаности развитие на цялата страна; за мащабни инвестиции за подобряване на ВиК структурата; за подобряване на жилищния и сградния фонд в страната ни; за увеличаване доходите на българските граждани; за запазване на сегашните нива на данъците; за продължаваща модернизация на образованието; за енергийна независимост; за по-красиви и уредени градове и села; за развитие на икономиката чрез иновации; за намаляване на административната тежест върху бизнеса и гражданите“, заяви Аврамова.

В листата на коалиция ГЕРБ-СДС са включени много млади хора, доказали се в обществения живот, популярни личности в област Враца, представители на гражданската квота и коалиционния партньор СДС.

trud.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление.