ЛГБТИ общността и ДеБъ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

ВАРНА новини лого

Снимка "Фейсбук"

„Плюят ме защото съм против ГЕЙ ПАРАДИТЕ. Вчера ми блокираха страницата във фейса… А за това, че прилъстяват деца и ги агитират разни подобни на това същество в Интернет платформите да си сменят пола, никой не забелязва…. Когато споделиш си неудобен!“. Това заяви в профила си във Фейсбук известната пънк/рок музикантка Милена Славова.

Певицата е под непрекъснат словесен обстрел и докладване на профилите ѝ, след като написа пост, че няма как да подкрепя прайда. Тази ѝ публикация беше изтрита след множество доклади срещу нея.

Една от най-известните песни на Славова беше открадната от ЛГБТИ инфлуенсърката Ангелина Летникова, която я преразказа, за да обиди авторката.

„Новата жизненоважна кауза на „градската десница“, новият враг на ДБ, новият човек в черния им списък. Брандиралите профилната си снимка, както и пригласящите им, достигнаха невероятни висоти – рок легендата Милена Славова, дамата с непримирим дух, една от емблемите на „сините“ протести през 90-те, е анатемосана от розовите фашисти. Щеше да е смешно, ако не беше трагично – Милена, която и до ден днешен е асоциирана със синята идея (в най-чистата и форма), е охулена от тези, които имат наглостта да продължават да се определят за десни. Разбира се, с активната подкрепа на другите розови – лиловчета, хаджигеновчета и сие. Къш, бе!“, коментира журналистката Виктория Георгиева.  

tribune.bg