ДБ ползват болни деца за агитация в предизборната си кампания

ВАРНА новини лого

Снимка: Фейсбук

Кандидатът за народен представител от листата на „Демократична България“ Елисавета Белобрадова с фейсбук пост, в който отчита направеното от фондация „Майко мила“ за лечението на две бебета. Белобрадова уточнява, че парите за лечение на децата са събрани, но в края на поста и следва и агитация:

„Инак за улеснение на гражданите, информацията за подпомагане на лечението на деца в България и чужбина се намира в раздел „Международни въпроси“. Къде другаде!“ След което следва хаштаг: защо се кандидатирам за народен представител, номер и преференция.

Tribune припомня, че Елисавета Белобрадова привлече потребителите на социалните мрежи и с друг наглед ироничен коментар:  

„Гласоподавателите на Демократична България за пореден път сме разочаровани от българския народ. Години наред огромна част от гражданите на София от Синя и Зелена зона търпят липсата на финес и образование у останалите българи.

Тези дни повод за поредния емоционален крах е резултатът на „Има такъв народ“. Аз като гласоподавателка на Демократична България съм унищожена и предадена, Марсел Пруст ми е свидетел“.  

Tribune.bg

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.