Чавдар Трифонов на Радан Кънев с поредна лъжа за тузарския си имот в Морската градина

Палатът на Чавдар Трифонов в Морската градина

След като вчера кандидат-депутатката на Демократична България Стела Николова призна в истерично видео, че човекът на Радан Кънев във Варна – Чавдар Трифонов, живее в тузарски имот в Морската градина на Варна, днес същият най-нагло излъга в профила си в социалната мрежа.

„Нямам имоти в Морската градина на Варна и не живея там. А какво притежавам и обитавам си е моя работа, щом съм го придобил с честен труд и си плащам данъците за него“, пише зърненият бос Трифонов.

Според удостоверението му за настоящ адрес обаче той живее именно там. И все пак Трифонов, който дълги години е работил за варненска групировка, си признава, че е защитавал интересите на кебапчиите в парка. „Винаги съм подкрепял правото на собственост“, допълва още той, но тактично пропуска да разкаже, че част от инициативния комитет, който през 2015 г. издигна кандидатурата му, са именно същите тези кебапчии, чието право на частна собственост защитава. Дребна подробност е, че и част от тях са му съседив тузарския блок насред Морската градина.

До момента нито един активист на ДСБ, Да, България, а преди това и на Реформаторския блок не обелваше и дума по темата, защото тя беше табу! Вместо това “зелени” пишман активисти уж спасяваха парка! С признанията си във фейсбук обаче Стела Николова опроверга и партийния орган на ДСБ – “Дневник”, където се поддържа обратната теза – че Чавдар Трифонов не живее в Морската градина!И Стела Николова, и зърненият бос пропускат да обяснят още, че Трифонов бе издигнат и подкрепен от същите политически партии, които днес лансират и нея към апетитния депутатски пост – ДСБ и Реформаторският блок на Радан Кънев.

През 2015 г. лично Радан представи във Варна безличния Трифонов, промотиран като ново лице. И двамата яростно защитават тезата, че в Морската градина на Варна Трябва да има достъп за автомобили. Ясно защо!Днес на мястото на Чавдар вече е наредена Стела Николова, ребрандирана като “зелен” активист,който уж се бори за парка и е срещу колите. Е как така ДеБъ се бори за опазването на Морската градина, като техни хора не само живеят на пъпа на парка, ами искат да ходят до палатите си и с автомобили?!?!

Документ с името на Чавдар Трифонов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!