Павел Христов: Изчегъртаха магистрала „Хемус“ с харвардска прецизност

Павел Христов

От Фейсбук профила на Павел Христов:

Изтичат последните часове за агитация преди деня за размисъл.

Една бърза равносметка на последните 30-ина дни показва, че в красивата ни държава се случиха много и интересни неща: Изчегъртаха магистрала „Хемус“ с харвардска прецизност. Реставрираха и рестартираха на максимална мощ милиционерщината отпреди 30 години, с която всички вярвахме, че сме скъсали завинаги. Заливат ни с фалшиви новини, екзалтирани позьорски видеа и щедри обещания.

И на този фон животът си върви и хората очакват висок стандарт на живот, спокойствие, инвестиции и адекватни политики.

За “разкош” и ние, кандидатите за народни представители, всеки ден Ви заливахме с обещания и клишета, че „младостта не е порок“, „време е за друго“, „политиците сме слуги на хората“, „ние сме истински, другите не са“ и т.н.

Единственото безспорно добро от последните седмици май е, че пълното безсилие и невъзможност на служебното правителство да се справи именно с тези очаквания лъсна безпощадно ясно.

В тези времена на шумни „рок звезди“ аз няма да обещавам и да обяснявам млад или стар съм, а ще споделя важните за мен приоритети, които ще отстоявам в следващото народно събрание. И го правя с вярата, че мъдростта на българския народ ще облече в доверие коалицията ГЕРБ/СДС, която не участва във вресливото политическо надвикване, защото ние залагаме на свършената работа и на изпълнените ангажименти.

Днес, часове преди гласуването на 11 юли, Ви признавам какви ще са моите задачи като народен представител: Като родител и варненец искам регионът ми да се развива с големи крачки икономически. Искам да създаваме модерни индустриални зони. Искам и условия, в които децата ни да растат здрави и щастливи и да имат мотивация да останат тук и да се реализират. Искам да пътувам до столицата по магистрала, както иска и цяла Северна България. И да, магистралите “Хемус” и “Черно море” са адски важни, както и вторият Аспарухов мост!

И аз ще работя за тях безусловно мотивиран и уверен, че това е най-добрият начин да служиш на града и на съгражданите си.

Вярвам, че като отмине изборната еуфория ще намерим сили да върнем нормалността в политическия процес и избраните от региона народни представители ще обединим сили в реализацията на важните за Варна политики!
Гласувайте за коалиция ГЕРБ/СДС с номер 5 и преференция 104!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!