Рашков закрива кампанията на Мая Манолова на протест пред МС

Бойко Рашков на закриване на предизборната кампания на Мая Манолова

За финал на кампанията: „протестните партии“ закриват предизборните си събития в приповдигнато настроение и с тържество-годишнина пред прозорците на властта. Мая Манолова посрещна финала на кампанията си в компанията на двама министри на Радев – Велислав Минеков и Бойко Рашков.

Рашков от трибуната на протеста обяви, че е щастлив да е там и поздравява всички с огромния им успех.

„Защото тези промени които настъпиха в нашата страна са в резултат на вашата роля. Вашата убеденост, че трябва да настъпят такива промени, които да издигнат България в истинска европейска държава. Миналото лято тук имаше младежи, които искаха тяхната родина да стане такава, че да се развиват тук, а не да бъдат прогонени от България и да се чувстват немили-недраги. Аз съм резултат на вас, на тези които една години изразяват своето желание и това ми дава сили, за да отстоявам вашата позиция като министър на МВР. Желая ви да бъдете още по-упорити да не спирате с протеста, докато не настъпят промените“, заяви министърът и се почерпи с белезникава течност с мирис на алкохол, която „обърна“ директно пред камерите.

„Може да викаме, че и ние имаме Бойко, който в момента стопява лагерите на другия Бойко. Ще изпълним ли посланието на Рашков да продължим протеста?“, отговориха от протеста и започнаха да пляскат на „нашите министри от нашия служебен кабинет“.  

От Tribune.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Бойко Рашков на закриване на предизборната кампания на Мая Манолова