Станислав Трифонов нападна „Монд“: И в чуждестранната преса има хора, които не си вършат работата добре!

Слави Трифонов

Снимка: NOVA

Преди няколко дни стана ясно, че чалга певецът Станислав Трифонов от чалга партията „Има такъв народ“ (ИТН) е дал интервю за френския вестник Le Monde („Монд“). Журналистът, говорил с него, направи шокиращи разкрития за здравето му – приличал на мъртвец, със сиво-синкава кожа. Отказал да бъде сниман. Въпросното интервю на Трифонов предизвика поредица от скандали в България, свързани с изказаните шокиращи, объркани, розоволиберални и откровено антибългарски тези.

По този повод лидерът на ИТН каза, че и в „чуждестранната преса има хора, които не си вършат работата добре“. Това той направи с пост в личния си фейсбук профил, където отново демонстрира с нищо непокритото си свръхсамочувствие и демонстрира пълна липса на опит в провеждането на публични изяви и интервюта. Оказа се, че журналистът бил виновен, защото записвал отговорите му с химикал на хартия, а не ползвал диктофон. А кой е пречил на самия Трифонов и гавазите му да пуснат диктофон (разбира се като уведомят за това Жан Батист Шастан). И днес да имаме категорично доказателство какво точно е казано и какво е публикувано. Демонстративен професионализъм. Той не може едно интервю като хората да проведе, тръгнал държава да управлява. 

Ето какво написа Трифонов в профила си във Фейсбук (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„Чета непрекъснато интерпретации на интервюто, което дадох за „Льо Монд”. Искам да отбележа, че репортерът на „Льо Монд“ или пък преводачът, който превеждаше от френски, нещо не са ме разбрали. Явно и в чуждестранната преса има хора, които не си вършат добре работата. Имам предвид, че репортерът ме записваше с химикалка на лист, а не да речем с диктофон, какъвто има всеки съвременен телефон. Както и да е. Истината е следната – по отношение за пропагандирането на хомосексуализма сред подрастващите, моето мнение е упоменато в учредителната декларация на ИТН: „Безусловна защита на семейството и семейните ценности”. Тоест, или репортерът не ме е разбрал, или преводачът не му е превел. Точка“.

От Zonanews.bg

Купуването и продаването на гласове е престъпление!