Изненада?! Кобилкина се похвали с нещо много голямо!

ВАРНА новини лого

Снимка "Инстаграм"

Наталия Кобилкина май е в творчески подем, поне ако съдим по това, което става ясно, че се случва в живота й от социалните мрежи, където е щедра на информация и обяснения.

Наскоро стана ясно, че сексоложката издава книгата „33 дни до мечтата“, преведена на английски език и редактирана от редактор на „Ню Йорк Таймс“, която от вчера се предлага и на английския и американски пазар.

За постижението си се похвали самата тя в социалните мрежи. „Особено щастие изпитвам, че книга е преведена на английски и е редактирана от редактор на New York Times. И от вчера вече се предлага и на английски за американския пазар. Приятно е, когато мечтите се сбъдват и при това твориш добро и помагаш на хората“, сподели тя с последователите си в Инстаграм и се върна в миналото, за да разкаже малко от предисторията на написването на книгата с първо издание от 2018 г.

Когато писах тази книга, бях много щастлива. Събрах в нея толкова много ценна информация за различни типове мъже, поведение с тях, вътрешна мъж и жена, смели практики, медитации. Имаше само един проблем – по същото време организирах нашата сватба и сватбено пътуване.

Последните редакции се наложи да направя в Маями по време на нашето пътуване, но успях със срокове“, разказва Кобилкина и уточнява, че „33 дни до мечтата“ може, освен в САЩ, да бъде намерена и на Острова, а също и на интернет страницата й.

Припомняме, че наскоро Наталия сбъдна друга своя мечта. Заедно с партньора си тя посети една от най-известните забележителности в Лондон – подвижния висящ мост над река Темза – Тауър Бридж.

show.blitz.bg