От ПИК: Нов скандал с кметицата на „Красно село“! Харчи пари за гуляй (СНИМКИ)

Росина Станиславова

Кадър YouTube

Нов скандал се вихри с пълна сила в столичния квартал „Красно село“ заради кметицата на Христо Иванов – Росина Станиславова, научи ПИК.

Буквално дни след решението на КПКОНПИ за конфликт на интереси срещу представителката на „Демократична България“ същата е организирала пищен купон на Боровец. Разходите по събитието са отчетени като обучение, което е платено с общински пари, съобщиха служители пред ПИК

Вместо да се притесни от разкритията за злоупотреби, Станиславова дори хванала микрофона и пяла до малките часове на деня.

Това е пореден скандал в район „Красно село“ в столицата. Освен за конфликт на интереси, Станиславова е обвинявана от живущите за лошото състояние на улиците, кофите за боклук, мръсните и непочистени градинки и за пълния застой в района. На куп на всичко са спрени документите на вече построени сгради, а нови строежи се разрешават само с дебели връзки в ДeБъ. 

“За нас тази жена е по-опасна от Десислава Иванчева. Работи по нейните методи, но е в пъти по-нагла“, коментира служител на общината.

pik.bg