Само в ПИК и РЕТРО: Дъщерята на Стойчо Кацаров тъне в лукс в Швейцария (СНИМКИ)

Кацаров с дъщеря си на нейната сватба

Кацаров с дъщеря си на нейната сватба. Снимки ПИК и РЕТРО

Наследничката на скандалния здравен министър Стойчо Кацаров и половинката му – д-р Елисавета Енишейнова, е поредната министерска щерка, тънеща в лукс и охолство. Теодора отдавна се е установила в един от най-скъпите градове в света – Цюрих. Висшето си образование тя завършила в Германия, но поработила едва 2 години в Мюнхен в застрахователна компания. После заминала в Швейцария, където гради завидна кариера и до днес.

През 2012 г. тя е прехвърлена в швейцарската централа на дружеството Swiss Re, което всъщност е най-големият презастраховател в света, измерен чрез изчислени нетни премии. До настоящата 2021 г. дъщерята на Стойчо Кацаров е сменила 5 поста, като през последните 2 години е мениджър от най-висок ранг.

Справка със световен интернет портал за възнаграждения показва, че служителите на компанията на подобни мениджърски позиции вземат годишни заплати от порядъка на 125 хиляди швейцарски франка, което се равнява на около 200 хиляди български лева.

Докато се изстрелва в кариерата, Теодора е намерила време да роди и две деца. Малцина знаят, че служебният здравен министър е дядо на двама внуци. Единият от тях дори завел на протестите през миналото лято.

Щерка му е омъжена за чужденец – немеца Йоханес. Сватбата им обаче не се състояла нито в Германия, нито в Швейцария, където са свили семейното си гнездо и отглеждат децата си. Те се женят в България през септември 2017 г., като лично Кацаров отвежда единствената си щерка до олтара.

За зет му обаче не се знае нищо повече, освен че е роден в Германия. Двамата с Теодора са любители на пътешествията и екстремните преживявания, вижда се от снимките им в социалните мрежи. Щерката на Кацаров е изключително близка с родителите си и често ходи на почивки заедно с тях. Майка ѝ Елисавета също може да се похвали с редица воаяжи зад граница, предимно до екзотични дестинации.

pik.bg

Теодора на сватбата си с немеца Йоханес

Здравният министър с жена си и дъщеря им

Стойчо Кацаров с едното от внучетата си

Кацаров с дъщеря си на нейната сватба