От ПИК: Слави агитира мощно и раздава награди насред ромската махала в София

Колаж на Слави Трифонов.

Мощна пропаганда на партията си „Има такъв народ“ прави Слави Трифонов сред ромските общности в цялата страна, както ПИК многократно информира. Кадри от поредната акция изпрати до ПИК в сигнал наш читател от София.

Снощи, малко след 21,30 ч., той е преминал по ул. „Мими Балканска“ насред кв. „Христо Ботев“ на път за летището и се е натъкнал на същински панаир насред ромската махала.

„На площада беше издигната огромна сцена с професионално озвучение и осветление, а наоколо се беше изсипала сякаш цялата махала, макар хората вече да се разотиваха. Понеже нямаше как да мина с колата в началото от многолюдната тълпа, се наложи да спра и да изчакам. Циганите бяха в приповдигнато настроение от някаква изява на партията на Слави Трифонов. Не разбрах дали някой им е пял, но се видя, че са им раздавани продукти. Даже попитах какво носят, но само дето не ми скочиха на бой. Били „награди“ от Слави. Повечето от циганите бяха и прясно преоблечени с тениски на партията“, разказва в сигнала да ПИК читателят ни, който прилага и видео от случката, което успял да направи, малко след като ромите се разотишли.

Признава, че първоначално се страхувал да снима насред войнствено настроеното множество, още повече че наоколо нямало други хора. Нямало съмнение, че изявата на ИТН е била сериозна, защото ромите били доста вече, носели бутилки с алкохол и коментирали доволни от вниманието, което само Слави им обръщал. За това говорят и изпратените до ПИК кадри.

Какво се случва в останалите ромски махали, само може да се гадае. Както и какви са „наградите“ на Слави за циганите.

От ПИК

Купуването и продаването на гласове е престъпление!