От ПИК – Красен Кралев: Слави ни предлага правителство на задкулисието тип Орешарски – със стари корумпирани муцуни и дузина “калинки

Красен Кралев

Докато изчакваме последните резултати от ЦИК, искам да благодаря на хората, които застанаха зад нас с гласа си! Много съм щастлив, че победихме в моя роден град и Варна е синя! Това написа на страницата си във „Фейсбук“ бившият спортен министър Красен Кралев. По думите му Слави Трифонов, който днес обяви кабинета си, ни предлага правителство т професионални държавни служители, стари корумпирани муцуни и една дузина “калинки.

Ето какво казва още варненецът: 

Можем да обещаем, че като представители на ГЕРБ-СДС в Народното събрание ще защитим гласа на всеки български гражданин, който ни е гласувал доверие! Ще сме безкомпромисни в отстояването на националния интерес, каквито сме били и при управлението на държавата.

На фона на хаоса и системните усилия електоратът на ГЕРБ да бъде сплашван, резултатите ни на тези избори са отлични! Опитите за изчегъртване от страна на наемниците на Румен Радев и олигархията се оказаха безрезултатни! Хората доказаха, че демокрацията е жива и това е добрата новина.

След като видях обявените министри в “Шоуто на Слави”, не виждам никакъв потенциал България да има стабилно и работещо управление в следващите месеци, а може би и в следващите години. Очертава се кабинет от професионални държавни служители, стари корумпирани муцуни и една дузина “калинки”. Станислав Трифонов ни предлага правителство на задкулисието тип Орешарски. Тези хора се опитват да върнат НДСВ от мъртвите, заедно с всичките им зависимости от ДПС. Станислав Трифонов излъга очакванията на народа още преди да е обявен като победител!

Ние сме по-силни от хаоса и ще го докажем с действията си в предстоящия парламент!

pik.bg

Още по темата: Виктор Димчев във „Фейсбук“: Ще пусна публично документа, касаещ подкупа на министър Николай Василев