От ПИК! Протестърите в ступор от кабинета на Трифонов, мрежата загря: Чалга, корупция и мерзост

Слави Трифонов

Източник ПИК

Предложеният от Слави Трифонов кабинет хвърли в ужас някои от най-изявените фейсбук протестъри, които по традиция хейтят всичко и всеки, но в последните години се прехранваха с осмиване на Бойко Борисов.

Новата им мишена е Слави Трифонов, като тон първи им зададоха от ДеБъ, които останаха без свои министри в така предложения състав на правителството.

Скоро след като Христо Иванов и сие изразиха недоволството си, целокупното им войнство из социалните мрежи започна да се надпреварва с умотворения по темата. Любопитно е да се отбележи, че ден по-рано никой от тях не надаваше глас срещу Трифонов, но щом видяха, че любимците им няма да са във властта, ИТН им станаха изненадващо омразни.

Теодор Ушев

Царският Пинокио, стара корумпирана кукла на конци. Когато тези клоуни бяха на власт, не исках да се връщам в България цели 5 години. Чалга, корупция и мерзост.

Това е кошмарно déjà vu…

Идва ми да тегля една дебела майна…

Асен Григоров

Корицата на „Капитал“ с астронавтите от оня ден ще се окаже пророческа:) Само Тошко Йорданов трябва да се замени със северномакедонец.

Васко Мавриков

Ние от ДПС, ще подкрепим правителство на разума

Даниел Смилов

С 24% подкрепа Слави Трифонов поиска кард бланш за управляването на страната и определянето на нейните приоритети. Предложеното правителство е от експертен тип, в което мнозина от министрите нямат адекватен опит. Съдебната реформа се свежда до премахването на специализираните съдилища и прокуратура, като няма да се прави нищо по отношение на главния прокурор. Мантрите за референдума остават и са единственото по-конкретно нещо сред приоритетите. Магистралите и детските градини са саморазбираеми – всяко правителство би трябвало да ги прави. Министър по ромските въпроси е много добра идея, заради която ИТН трябва да бъдат поздравени. Астронавтите и особено македонският астронавт е по-скоро виц, дори и идеята да бъде реализирана.

Илиан Василев

Както казах кабинетът е готов, НДСВ, юпита, поредната схема, съгласувана с Доган. Има много свестни хора, но ми писна да ме управляват еднолично, без програма, без да ме питат. Няма преговори, няма диалог. Диктат – или приемате, или ….. Това е смятано, дами и господа. Ако ДБ каже не, ще кажат – пречат. Сигурен съм, че са говорили с ИМВ.

Няма как да стане, за мен това е кабинет на мимикрията с наети поредни млади хора., което няма да променят системата и ще произведат поредния Доган, Борисов сега Слави.

Ако бяха първи, иди дойди. Но с този експертен кабинет, без хора с протестен капитал – сори.

Няма дума за главен прокурор, няма съдебна реформа, няма корупция. Концесиониране  тип царския кабинет.

Поредица от популистки мерки.

Следете реакциите на ДПС и БСП.

Няма гласуване по пощите. Няма разследване на бившите.

Точно както през 1997 година.

Няма реформи, няма изчагъртване, няма смяна на система.

Мултигруп продължава да управлява.

Няма как след толкова години да ми прилагат едни и същи номера.

Добрата новина е че стана ясно, защо Васил Божков предупреждаваше, че Доган стои зад кадър.

Асен Генов

Със Саня Армутлиева Трифонов загуби подкрепата на Замундата, Арената и всички ъплоудъри и даунлоудъри в държавата.

Мариан Башур

Имам цяла папка с кандидати за работа отпреди 10 години. Изумявах се от снимките и абсурдните пози!

Не искам да коментирам биографията на тези дами, не ги познавам все още! Но ми се струва твърде непрофесионално тяхното представяне с подобни снимки!

Единствената нормална снимка е на Лашова! Другите просто са по скоро за мастър шеф, но не и за министри!

Иво Христов, евродепутат

Преди дни писах, че слухът Василев-премиер е партенка. Не допусках подобна нелепост. Моля за извинение.

Николай Стайков

Не виждам вицепремиер по борба с корупцията в новото правителство, та да напомня, че Кунева е с опит точно в туй нещо. И езици говори.

Самуил Петканов 

Предлагам майката на шефа на младежкото ИТН да оглави тото-то, а па той да поеме варненското пристанище и да се почва наново сичко.

Проф. Ивайло Дичев

Ако и това не е криза на политическата ни система! При 40% гласували победилият с десети от процента предлага правителство без консултация с останалите партии и сякаш няма друга възможна алтернатива.

Трифонов предлага самостоятелно правителство от експерти, които знаят езици. Отговорността за евентуалния провал на новия опит ляга върху протестните партии и БСП. Хитро!

Полина Паунова

България беше министърпредседателска република, управлявана през джип, каза Слави Трифонов … през ефира на кабелна телевизия (излъчвана лайв, като джипката).

Национална политика: детски градини и астронавти, под контрола на Николай Василев.

pik.bg

Прочетете още: Слави Трифонов не иска правителство и хвърля прах в очите, убеден е лидерът на ГЕРБ