От ПИК – МРЕЖАТА ЗАГРЯ: Хиляди споделят призив на Стъки – отиват с Бойко Борисов на разпита при Рашков

колаж

Колаж: ПИК

Мрежата буквално прегря след призива на шампиона Станислав Недков-Стъки привържениците на демокрацията да придружат лидера на ГЕРБ Бойко Борисов по време на разпита в Главна дирекция „Национална полиция“. Припомняме, че утре той е извикан да дава сведения там от МВР на имотния крал в кабинета на Румен Радев и пръв изпълнител на мракобесните му репресии – Бойко Рашков. 

На подобна репресия още преди повече месец бе подложен самият Недков, след като граждани го номинираха като лидер на Консервативно-патриотично движение за президент и той стана първият и единствен досега опонент на Румен Радев. Скоро след това Стъки бе извикан на разпит от МВР по лична заръка на Рашков, а след това срещу него се обърна в атака и половината служебен кабинет. Тогава Недков подаде сигнали за политическата репресия на Радев срещу него като опонент в Европейската комисия, американското и всички западни посолства. 

Седмица преди изборите на същата репресия бяха подложени стотици членове и симпатизанти на ГЕРБ, за да бъдат сплашени да не организират предизборни прояви и да не гласуват. 

Ден след вота, който на територията на България се печели отново от ГЕРБ, а ИТН на Слави Трифонов поведе с гласове от машините в чужбина, на мушката на репресивния министър на Радев се оказа лидера на партията Бойко Борисов. Изпиталият терора Стъки веднага призова всички, които са срещу болшевишкия режим на прокремълския президент и искат да живеят в демократична държава да изразят позицията си утре, като отидат заедно с Бойко Борисов на разпита му в ГДНП на бул. „Александър Малинов“ 1 в 9,30 ч.

Призивът му само за два часа е споделен от хиляди граждани във фейсбук, а симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна се готвят да покажат на Рашков, че терорът му не ги е уплашил, видя ПИК в социалните мрежи.

ПИК