Седмичен хороскоп за 19-25 юли – БЛИЗНАЦИ

зодиакален знак близнаци

През седмицата от 19 до 25 юли ще ви се наложи да проведете повече телефонни разговори, което може да ви измори или дотегне в един момент. Причините за тази динамична комуникация ще са различни, включително такива свързани с работата (или с бизнеса) ви.

През седмицата ще присъствате на личен празник или ще се зарадвате на успех на приятел или роднина.

През седмицата се пазете от опасни предмети или техника. Като цяло действията и решенията ви през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание, обмисляне и оглеждане на детайлите и развитието в перспектива.

През тези седем дни някои от вас ще очакват среща с човек или гости в дома си от друго населено място. Възможно е и човек от дома ви да пътува по важна причина.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от разстоянията или времето ви на престой. Относно емоциите, вие лесно може да си създадете такива.

През седмицата обаче може да ви изненада една неприятна новина свързана с инцидент или с лична драма в живота на човек, когото познавате лично.

Младежите и девойките Близнаци ще задълбочат развитието на една неприятна ситуация, в желанието си да намерят виновника за нейното възникване. Възможни са обаче нежелани обрати и усложнения на тази ситуация.

Мъжете ще се постараят да направят нещо хубаво за дома си или за близките си хора, което ще им донесе положителни емоции и удовлетворение.

Жените ще са склонни да раздават свободното си време за срещи с приятели, интересни хора, съседи или роднини.

От Astro.velida.net