Седмичен хороскоп за 19-25 юли – КОЗИРОГ

Зодиакален знак козирог

През седмицата 19 – 25 юли ще преживеете трудни моменти в една ваша приятелска връзка. Леко недоразумение или разногласие, може да се развие в неприятен спор, размяна на обвинения и ако се изгуби контрол върху конкретната ситуация, дори може да се стигне до раздяла.

През тази седмица контролирайте емоциите си и не бъдете прекалено уверени и сигурни в собствените си разбирания и твърдения.

През тези седем дни може да възникне напрежение в отношенията ви, поради неизпълнени преди време задължения или ангажименти.

Като цяло седмицата носи по-големи разходи или ще възникнат неочаквани ситуации свързани с пари. Добре е да контролирате регулярно бюджета си.

През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, когото познавате. Това събитие може да има връзка с успешно завършване на образование, успехи в кариера, личен празник, успех в семейството и др.

През седмицата ще се наложи да се ангажирате с задачи, но това ще ви покаже доколко сте развили чувството си за отговорност. Ще имате възможност да реализирате своя идея свързана с малки ремонти или с подобрения в дома.

Девойките и младежите Козирог ще имат различни вълнения и преживявания свързани с други млади хора.

Мъжете ще запомнят седмицата със специални преживявания с хора родени под водните зодиакални знаци.

Жените ще запомнят тези дни с поне едно ново познанство, както и с интересни преживявания с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

От Astro.velida.net