Седмичен хороскоп за 19-25 юли – РАК

зодиакален знак рак

През седмицата от 19 до 25 юли ще ви се наложи да платите за някои ваши прибързани или необмислени думи, обещания и действия.

Единствено на себе си ще можете да се сърдите за това, пред което ще се изправите като последствия.

През тези седем дни избягвайте всякакви форми на хитрост, интригантство или манипулация. Не си създавайте сами хаос и напрежение в живота си.

Предизвиквайки с поведението си един проблем или ситуация, след това ще разберете колко трудно ще намерите изход от това, което сте сътворили. Бъдете мъдри, дипломатични и се нагаждайте към промените или новите обстоятелства в живота ви.

Седмицата може да ви донесе много хубави емоции в семейството или чрез роднини от близо и далеч. Някои от вас ще присъстват на годеж, сватба, кръщене или друго важно събитие.

Седмицата ще бъде благоприятна за работа или бизнес. Доходите и печалбите ви ще са добри.

Възможни са разговори, срещи или представяния свързани с нова позиция, нова работа или нова дейност.

В любовта повечето от вас ще се стремят да разрешат ситуация свързана с някакво недоразумение. През тези седем дни ще бъде важно да хармонизирате любовните си отношения. Не се вглеждайте единствено в недостатъците на партньора си.

Младежите и девойките ще имат повече лични проблеми за разрешаване. Ще се ангажират с някаква помощ за дома и семейството си.

Мъжете ще имат много работа през тези седем дни. За вас ще бъде важно да не отлагате нищо за следващия ден.

Жените ще имат късмет както в нови начинания, така и при възникването на неочаквани ситуации през седмицата.

От Astro.velida.net