Седмичен хороскоп за 19-25 юли – ВЕЗНИ

зодиакален знак везни

През седмицата от 19 до 25 юли ще преживеете най-различни интересни събития свързани с дете или внуче. Тази седмица ще зарадва мнозина от вас с новина, свързана с бременност или с раждането на дете.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини. Може да използвате тази добра тенденция да се погрижите за имот в друго населено място, който принадлежи на семейството ви.

През тази седмица ще ви дразни присъствието на човек в ежедневието ви, някой когото трудно можете да избегнете. Възможно е той да бъде ваш ръководител, колега, клиент и др.

През тази седмица ще получите притеснителна информация относно здравословните проблеми на човек, когото познавате.

През тези седем дни очаквайте интересни срещи, разговори или събирания, които ще променят начина ви на живот или мирогледа ви по някакъв начин.

През седмицата ще възникнат неприятности, чието разрешение ще ви струва разход на пари.

Младежите и девойките Везни ще имат важна за бъдещето си седмица, която не бива да пропиляват в мечти или мързелуване. Нищо няма да постигнете ако не сте лидер в събитията през тази седмица.

Мъжете ще имат важни отношения, срещи или разговори с хора, с които имат общи професионални или бизнес интереси.

Жените ще имат сериозен ангажимент или разговор, който ще повлияе на бъдещето им с човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец.

От Astro.velida.net