От ПИК! Ето я съпругата на Филип Станев, който обижда жени

Колаж.

Колаж ПИК

Сценаристът на Слави Трифонов – Филип Станев, който вече е и депутат, си позволи грозно да обиди водещата Ива Николова на публична пресконференция. Това предизвика изключително вълна от възмущение във фейсбук и цялата журналистическа гилдия, които написаха гневни постове за неговото отношение.

По този повод от фейсбук профила на Станев бяха припомнени от потребители снимки на неговата съпруга, а хората се чудят коя е дамата до него, която мълчи за безобразното му отношение към жените. Майката на детето му едва ли е много съгласна с подобно поведение и едва ли възпитава сина си в такова отношение към нежния пол.

Припомняме, че същият Станев в национален ефир скъса снимката на президента Росен Плевнелиев, неведнъж държал изключително груб и циничен език в ефира, предоставен му от неговия лидер Слави Трифонов.

Вчера на пресконференцията на новоизлюпените политици-сценаристи, Станев и Тошко Йорданов се държаха изключително унизително не само към журналистката Ива Николова и цялата гилдия, но и към горките избиратели, гласували им някакво доверие, като за пореден път обявиха, че правителството им ще стане ясно, когато му дойде времето.

pik.bg

Още по темата: Филип Станев с обидни думи към журналист на брифинга на ИТН

Прочетете още: Уволняват Генерала от ВМА! Повдигат му обвинение за насаждане на страх?