От ПИК! Топ анализатори за Слави и Радев: Трифонов прави диктат на малцинството, президентът е архитект на хаоса

Колаж.

Колаж ПИК

Трима топ анализатори направиха унищожителен коментар на поведението на Румен Радев и Слави Трифонов и партията му.

„Слави Трифонов и компания изигра по изключително груб начин всички потенциални партньори. Той иска да приватизира протеста. ИТН не бяха на протеста, а всички останали бяха. Прави диктат на малцинството и играе видимо за едно нестабилно правителство, което ще разчита на така наречените плаващи мнозинства“, каза Кольо Колев в ефира на БНТ. Според него, дори да се формира правителство, ще бъде нетрайно. 

„Двама изключително умни хора – Тошко Йорданов и Филип Станев стигнаха дъното на пресконференцията с просташкото си държание. Ти не си победил нищо, победил си ГЕРБ с 1 депутат. Изкараха правителство с много хубави сивита. И по напъна на социалните мрежи го оттеглиха. И играят по гайдата на „Да България“, защото не харесват Николай Василев. Но те харесват само Христо Иванов“, каза пиар експертът Нидал Алгафари.

„Когато наливаш омраза повече от година към ГЕРБ, и да кажеш: „Хайде, обичайте се“, не е нормално. Радев е архитект на политическия хаос“, поясни Алгафари. 

„Да сменим оня с другия се случва това. Ако Левски беше жив при тези социални медии не знам как щеше да е. Когото и да сложим, той е в тези вътрешни зависимости. Как ще го разсечеш, ако не със структурни промени. Точно затова ми харесваше Слави, но то се оказа от ден до пладне. Оказа се, че единственото, което иска е да изчегъртаме Бойко Борисов“, поясни Мира Радева.

pik.bg

Още по темата: От ПИК! Проф. Балтов с тежък удар срещу Кацаров и лъжите му за „Пирогов“! Министърът на Радев крие евентуална вълна от „Делта“ варианта