Страх тресе фалшивите бранители на Морската градина!

Коли в морската градина.

Снимки "Аз обичам Морската градина""Фейсбук"

Паника разтресе групата „Варна може да защити Морската си градина“, след като стана ясно, че админите я използват за политическа пропаганда! Това лъсна след като Милена Пехливанова яростно защити влизането на колите на президента Румен Радев в Морската градина.

Повод станаха публикувани снимки как лимузините на президента са паркирали на алеята до Летния театър, защото Румен Радев и Радевица не можели да преминат разстоянието от 20 метра пеша! В яростната защита на колите се включи е Стела Николова – вече със самочувствие на депутат от ДеБъ, известна със симпатиите си към президента. Така лъсна истината, че групата „Варна може да защити Морската си градина“ е фалшива и създадена само с цел политическа пропаганда в полза на Демократична България.

Там няма да откриете информация, че активистът на ДеБъ Чавдар Трифонов живее в парка и кара колата си по алеите. Нито пък информацията, че всички обжалвания на заповедите за забрана на колите в парка идват от адреса, където живее Чавдар Трифонов.

Широко затворените очи на варненци трябва най-накрая да бъдат отворени за фалшивите каузи на „еколозите“!

ВН

Прочетете още: Чавдар Трифонов на Радан Кънев с поредна лъжа за тузарския си имот в Морската градина

Коли в морската градина.

Палатът на Чавдар Трифонов в Морската градина

Палатът на Чавдар Трифонов в Морската градина.