Ивет Лалова: Ще бъде трудно в Токио, но съм оптимист

Ивет Лалова

Снимка: Фейсбук.

Звездата на родната леке атлетика Ивет Лалова ще участва за пети път на олимпийски игри в леката атлетика. И макар да е спечелила квоти в две от дисциплините, тя ще ни представя само в спринта на 200 метра.

„Отивам, изпълнена с оптимизъм. Надявам се да бъда здрава и да покажа най-доброто от себе си, както е било винаги досега. Знам, че ще бъде много трудно. Всеки ден научаваме нови и нови неща, които правят нашето пребиваване и участване в Токио много трудно”, сподели пред “Нова телевизия” спортистката.

Липсата на публика и постоянните мерки срещу COVID-19 ще предложат необичайна среда за игрите, но най-бързата българка смята, че състезанието ще бъде истинско.

В спортната си кариера Ивет има постижения, които могат да бъдат мечта за атлетите ни още години наред и въпреки това тя не мисли за края на своя състезателен път.

„Не се заричам, не казвам нищо. Наистина живея по този начин, правя нещата, докато ми носят удоволствие, докато съм щастлива, докато се получава… Така че наистина не знам”, заяви Лалова.

От Gol.bg