Седмичен хороскоп за 26 юли – 1 август – СТРЕЛЕЦ

зодиакален знак стрелец

Седмицата от 26 юли до 1 август ще бъде една много интересна, но и много напрегнато време за вас. През тези седем дни ще ви изненадват неочаквани събития, новини или промени в ежедневните ви планове.

Ще има повече стрес в ежедневието ви, но пък ще може да постигнете успехи, да реализирате важен за вас план.

Не гледайте назад към миналото си и приемете философски всяко събитие през тази седмица!

Някои успехи ще се постигнат наистина трудно, но ще оставят трайна следа в живота ви. Като цяло тази седмица за вас ще бъде важно да запазите спокойствие, да имате търпение. Не се поддавайте на провокации на завистливи хора.

Възможно е на моменти да имате подтиснато настроение. Най-доброто, което може да направите тогава е да прекарате повече време навън с приятни хора или занимания.

Седмицата ще се запомни с разговори и преживявания с млади хора от близо и далеч.

През седмицата ще възникнат повече домашни ангажименти, разходи за дома или други семейни задължения.
Любовният ви живот може да се развие позитивно, с приятни срещи или контакти, дори ако сте необвързани.

Младежите и девойките Стрелец трябва да използват максимално тази седмица за трупане на важен опит и знания, за организиране на нови планове за живота си.

Жените ще имат късмет, но не бива да се съмняват в преживяванията, които ще имат през седмицата. Нито от едно от тях няма за цел да ви причини загуба или да ви накаже за нещо.

Мъжете ще имат период на осъзнаване важността на важни събития в живота си, които са приемали несериозно или повърхностно досега.

От Astro.velida.net