От ПИК! Седесарят Борис Марков: Божков си има вътрешен министър в кабинета на Радев

Рашков и Черепа

Колаж ПИК

Истината е, че големият победител на изборите е партия “Българско лято” на Васил Божков – Черепа. Два пъти не успяха да минат 4% бариера, но имат вътрешен министър. Това написа във Фейсбук седесарят Борис Марков.

По думите му, дори и партията на забегналия в Дубай хазартен бос да е събрала по някакъв начин и 15% на изборите, то е нямало как да си има силов министър, какъвто очевидно е Бойко Рашков за него.

Първият скандал, който забърка Рашков, а и служебниян кабинет на Радев изобщо, беше с назначаването на Елена Фичерова за началник на кабинета на вътрешния министър.

Ето какво написа Борис Марков в социалната мрежа:

Истината е, че големият победител на изборите е партия “Българско лято” на Васил Божков – Черепа. Два пъти не успяха да минат 4% бариера, но имат вътрешен министър. И 15% да имаха на изборите, и официално да участваха в управленска коалиция, пак нямаше да имат вътрешен министър. От кумова срама, баш това нямаше да му го даде нито един коалиционен партньор.

А сега го имат! В коалицията им с Радев, те си имат министерство и министър Бойко Рашков.

Радев с Черепа, няма смисъл онзи да се прибира изобщо, нека се грижи за животните там.

pik.bg

Прочетете още: От ПИК! Журналистът Владимир Зарков за Рашков: През 90-те беше на масите на мутрите. Или лазеше пиян под тях