От ПИК! Мрежата прегря за премиера на Трифонов: Един сериозен и успешен човек ще отиде ли на кастинг за политици в шоуто на Слави?

колаж

Колаж: ПИК

Десетки унищожителни коментари заваляха в социалната мрежа Фейсбук след новината, че партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ издига за кандидат-премиер Пламен Николов. Повечето се шегуват с уж големия му бизнес, който се оказа фирма да продажба на американски шнорхели и плавници.

Публикуваме част от тях без редакторска намеса:

 

Борислав Цеков: Трябва да се преработи Планът за възстановяване. С акцент върху водолазното дело. Като не стана с космонавтиката

Драги космонавти! Космосьт ни се размина. Барбадос също. Но сега ще ставаме водолази. Шнорхелите горе. Да живей! 

 

Мариан Башур: Наистина ли някой мисли, че един сериозен и успешен човек, ще отиде на кастинг за политици в шоуто на Слави? Ама сериозно Просто Слави си назначава служители в изпълнителната власт! Пламен Николов е бил на кастинга за политици при Слави Трифонов през 2018 г.

 

Асен Хаджиев: След като 30 мин. преди да получи мандата, кандидатът на ИТН отново бе сменен поради, да го наречем: „проблемни зони в биографията“, на аудиенцията при ПреЦЕдента се появи ето този анонимник…?! Съдейки по бизнес заниманията му, май Чалгарите ще ни давят…?!

 

Ивелин Николов: Питате се защо ИТН предложиха Пламен Николов за премиер? Много просто. Казва се Пламен и прилича на Узунов. Радев харесва това.

 

Веселин Желев: ГЕРБ да отиват на море, да седят на сянка и да си пият изстудената мастика. Партиите на протеста в момента правят всичко възможно да ги върнат на власт. Наесен.

 

Владимир Огнянов: Абе, т’ва май му е подаръкът за рождения ден на Пламен Николов, вчера рожден ден е празнувал.

 

Генка Шикерова: Чудя се как става тази работа. Звънят ти в три часа и ти викат : ще станеш ли след два часа премиер…или си има група за премиери?

 

Митко Павлов: Скафандър ли да купувам, шнорхел и плавници ли, ше полудея.

 

Виктор Иванов, журналист: Абе откога търговец с 14 продавача е предприемач? Това е някакъв новоговор, нали?

 

Виктор Димчев: Първо къпане в народната любов за новите властелини на чалгата. Да си Пламен начело на държавата изглежда е диагноза.

Йоло и Дионисий освиркали преди малко пред Президентството куклата, посочена за кандидат-премиер около обед днес. Най-после Мая Манолова се завърна оттатък загражденията, където й е мястото, този път в битка за пореден Пламен. Очаквам тия дни покана от Христо Иванов за общ протест, преди да са подкарали наново съдебната реформа без него, което е кощунство от всяка гледна точка. А братята североруснаци в лицето на философа Черномирдин са го обобщили най-добре: „Хотели как лучше, а получилось как всегда“.

pik.bg