Седмичен хороскоп за 2 – 8 август – БЛИЗНАЦИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 2 – 8 август ще имате по-чести или по-важни контакти с приятели. Възможно е те да ви посетят в дома или вие да гостувате в техния дом. Подобни срещи и събития могат да ви срещнат с нови хора. Не е задължително обаче новите ви познанства, да имат същата стойност, както старите ви приятелства.

Възможно е та да бъдат на основа общи интереси, цели, занимания.

Определено ще се постараете да бъдете любезни и приятни с новите хора, с които сега ще се срещнете. Това може да се дължи на факта, че сте самотни, че искате да усвоите определени знания и умения чрез тях и др.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаването на ваши проблемни ситуации, които сериозно ви притесняват от няколко седмици или месеци.

Може да ви се наложи да направите трудни компромиси, но поне ще се освободите от едно емоционално и психическо бреме.

Тази седмица ще бъде благоприятна за финансовите ви и парични дела. Това ще бъде важно за цялото ви семейство. Ще имате добри приходи. Ще разрешите финансови проблеми или ще постигнете важна стабилност.
Конфликт с жена само ще я амбицира да ви обиди или да си отмъсти по някакъв начин.

Младежите и девойките да не предприемат финансови рискове. Очертава се напрежение в училище или на работното ви място. Постарайте се да запазите дипломатичен тон, за да избегнете неприятни инциденти.

Жените ще отделят повече време за разговори или занимания с деца (според тяхната възраст). Някои ваши идеи са изпреварили твърде много хората около вас и ако решите точно сега да ги споделите, ще се сблъскате с твърдоглавие и консерватизъм.

Мъжете ще са склонни да се вслучат в съвета на жена или да дадат предимство на желанията на жена от семейството си. Възможно е обостряне на болките в ставите.

От Astro.velida.net