Седмичен хороскоп за 2 – 8 август – КОЗИРОГ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 2 – 8 август ще преживеете събития свързани със силни емоции, които ще касаят близка жена: майка, баба, сестра, приятелка и др.

През тези седем дни ще получите новина свързана с някакъв вид житейска раздяла в семейството на приятели или съседи. Емоционалната драма в техния живот може да се дължи на грешки от миналото им, изневяра или на сериозен здравословен проблем.

Тази седмица ще бъде важна за финансовите ви дела и за очакванията, които ще имате за доходите си през тези седем дни. Ще ви изненадат различни ситуации в този план, които ще изискат от вас бързи реакции и прагматични решения.

През тази седмица внимание ще изискат действията на човек от семейството ви, които ще са неразбираеми за вас.

Това ще бъде благоприятна седмица за възстановяване на отношения с хора, с които сте спрели да комуникирате през последните няколко години.

През седмицата може да възникне по-сериозен здравословен проблем свързан с млад човек, който вероятно не живее във вашия дом. Възможен е неприятен транспортен или трудов инцидент свързан с млад човек (независимо дали е от женски или мъжки пол).

Младежите и девойките ще имат благоприятна седмица за пътуване. Използвайте тези тенденции за създаване и развитие на лични и професионални контакти с хора от различни градове, села и държави. В семейството мнозина ще разчитат на вас, на вашата младост и енергия, сила и умения да разсъждавате бързо.

Жените ще са склонни към противоречия и конфликти дори за незначителни неща. Дребнавостта ви през тази седмица ще бъде причина да поставите на изпитание търпението и толерантността на хората около вас. ТРудни, но необходими разговори могат да възникнат с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Мъжете ще бъдат натоварени с повече задачи в работата си. Посещение в различни институции, също е възможно. По-голямата ви ангажираност може да се отрази на търпението ви и умението ви да разбирате и изслушвате хората.

От Astro.velida.net