Седмичен хороскоп за 2 – 8 август – РИБИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 2 – 8 август ще бъде важно да се съобразявате с наличните си ресурси и да следите внимателно разходите си. От вас зависи да се съхраните от евентуални затруднения или други парични проблеми.

Любовно преживяване, флирт или романтична изненада, с която настоящия ви партньор ще иска да ви впечатли, ще бъде причина за приятни емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за нови запознанства, като в това могат да имат участие ваши приятели, роднини, агенция за запознанства или брачен агент.

Седмицата ще бъде благоприятна за професионалното ви развитие, за изпълнение на вашите задачи и ангажименти свързани с работата ви.

През тези седем дни ще може да направите някои промени или подобрения в дома си.

Добро развитие на плановете и делата си ще могат да очакват тези от вас, които имат семеен или онлайн бизнес.

През тази седмица неприятните моменти ще са свързани с минали ваши грешки или импулсивни действия.
Възможно е ваши скрити действия, сега да станат явни и някой да предизвика конфликт с вас или да възникне неочаквано сложно недоразумение.

Не се опитвайте да прикриете подобна грешка с измама или хитрост! Признайте си грешката и поискайте извинение!

Младежите и девойките могат да започнат нова любов през тази седмица, въпреки че това е седмица, в която ще трябва да се внимава с новите неща в живота ви.

Жените ще имат ангажимент с майка, баба, по-голяма сестра или друга роднина от женски пол. Ще ви зарадва жест на внимание, телефонен разговор или друго действие от страна на мъж. Ще възникне затруднение около получаването на някаква пратка или ще възникне недоразумение с важна за вас информация, документ.

Мъжете ще обмислят промяна в посоката на дейността, с която са ангажирани в момента или промяна в начина, по който я изпълняват. Това ще бъде седмица на обещаващи телефонни разговори и кореспонденция.

От Astro.velida.net