Седмичен хороскоп за 2 – 8 август – ВОДОЛЕЙ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 2 – 8 август може да възникне някаква промяна свързана с работата или кариерата ви. Там ще имате най-ярко изразени възможности за постигане на определени цели, утвърждаване на завоювани позиции, напредък.

Ще възникне възможност за ново начало в нова област или бизнес, за тези от вас, чиито усилия са насочени в тази посока.

В материално – имуществен план нещата ще са по-сложни. Ще се премине през по-бавно развитие от това, което имате като желание или с преодоляване на по-големи препятствия, по-големи разходи.
Възможно е възникването на неприятна ситуация от финансов характер свързана с дете, внуче, племенник и друг млад родственик.

Има вероятност от опит за измама, манипулиране свързано с пари и по някакъв начин свързано с човек от близкото ви обкръжение.

Предстоят ви разговори с брат или сестра свързани с общи финанси, парични интереси, семейни задължения и др.

Такива разговори може да проведете и с други роднини, с цел запазване, съхраняване на общо имущество или общи интереси.

Вероятно е пътуване свързано с уреждане на финансови интереси или с цел работа в страната, където живеете.
Тази седмица ще бъде благоприятна за успех или печалба от интелектуален труд.

За някои от вас седмицата носи начало на нова образователна степен, свързано с преместване в друг град или държава.

Ако все още живеете при родителите си, през тази седмица може да обсъждате отделянето си от тях. Тези от вас, които вече живеят разделено от родители е възможно точно обратното, завръщане в „бащиния дом“ или полагане на грижи за такъв, ремонтиране и др.

Ако работата ви е свързана с вид изкуство, са възможни неочаквани отлагания и проблеми преди всичко свързани с някои неочаквани обстоятелства.

Младежите и девойките ще имат повече ангажименти свързани с училище, университет или работа. Ще ви се наложи да посетите някаква институция във връзка с документ, договор или друга причина. Мислете и обмисляйте добре всяка промяна, която смятате да предприемете през тази седмица.

Мъжете ще преминат през нестабилно време, в което не трябва да очакват бързи резултати или успехи. Научете се на търпение и изчакване на вашето време да дойде.

Жените също ще се сблъскат с някои неприятности, в повечето случаи последствия на нечии други действия: на роднини, приятели, колеги, клиенти, съседи и др.

От Astro.velida.net