От ПИК! Режисьорът Евгений Михайлов разкри шпионската разработка на Решетников: Народът трябва да пожелае едноличната власт на Радев, като се отврати от Слави Трифонов

ВАРНА новини лого

Снимка: Фейсбук.

„Все повече се убеждавам, че от една година у нас се провежда една от най-перфектните операции на руските специални служби. Крайна цел е този наш народ или „суверенът“, както казва Станислав Трифонов, сам да пожелае едноличното управления на (п)Резидента Радев. Останалото, което ще следва, е описано във втората част на „Планът Решетников“. Това написа на стената си във фейсбук „танковият“ режисьор Евгений Михайлов.

Един от главните участници в тази координирана операция, освен „протестърите“, е Слави Трифонов и ИТН.

От априлските избори до днес се прави всичко възможно хората да се отвратят от „яловата либерална демокрация“ и да пожелаят силната ръка на офицерите и ченгетата около Радев.

Никое от предложенията и кандидатурите на ИТН – Петър Илиев, Пламен Николов и др. не са случайни грешки, а мишени мюрета, които да привлекат върху себе си огъня, като се отклонява вниманието от основния играч „Резидента“. В следващите часове и дни ще се наслушаме на призиви да се подкрепи служебното правителство като редовно, независимо с чий мандат!

Операцията е в завършващата си фаза, и ако успее напълно, публиката ще ръкопляска… отгоре на всичко. 

БСП си чисти „токсичния“ имидж, а ДПС наблюдава отстрани, защото тяхното не се губи.

Масовката от партиите на протеста и „полезните идиоти“ от ДБ са захласнати в „изчегъртването“. Правят се, че не виждат как се подменят ръководителите на всички служби, които после  не могат да бъдат сменени отново без укази на президента. 

Правят се, че не забелязват и дългосрочните икономически, а и политически планове на краткосрочните служебни „харвардски юпита“ и военните от резерва.

Ееех… 

Много са добри „братските“ служби – над 70 години командват Петата си колона в България, защото знаят… че тук ИМА ТАКЪВ НАРОД, който е използван за мюре.

От ПИК