Гранични полицаи щурмуваха мацки в дискотека, изхвърлиха ги като мръсни кучета

ВАРНА новини лого

Петима гранични полицаи от поделението на ГПУ Малко Търново станаха за смях снощи, след като охраната на най-вървежната дискотека в Бургас ги изхвърли навън.

Причината да бъдат изведени блюстителите на реда по българо-турската граница станали няколко красиви мацки към чиято маса насочили вниманието си храбреците.

Екшънът се разигра в претъпкания Night club DOCK 5, който бе отворен на 5-ти август по случай Spice music festival и още от първата нощ се превърна в най-посещаваната дискотека за смесена музика.

В Night club DOCK 5 снощи се е вихрил Илиян с култовата „Тупалка“, която се наложило да бъде изпълнена многократно заради нестихващите бисове. Това разгорещило още повече страстите на изтупаните граничари, които по начало влезли доста почерпени, според свидетелство на един от охранителите.

Поведението им станало нетърпимо, защото атаките към момичетата на съседната маса били крайно неприемливи и те на два пъти се оплакали от невъзпитаното им преминаване на всякакви граници.

„Наложи се да изведем господата навън, което не остана незабелязано за клиентите, но ние нямахме друг изход. Така се действа по стандартния план. Отвън обаче нашите гости започнаха да се големеят и да ни плашат, че били гранични полицаи и могат да ни стъжнят живота. До ръкопашен бой не се стигна, защото тук ние сме професионалисти“, каза един от гардовете на нощния клуб.

Източник на Флагман.бг, който е бил пряк свидетел на втората част от „подвига“ на граничарите твърди, че се е наложило да бъдат повикани патрулни коли, които са били на разположение на централните РПУ-та в града. В един момент паркингът на Dock 5 заприличал на коледна елха от светещите сини лампи по колите.

Колегите на граничарите едва ги озаптили, защото вместо да се засрамят изгонените клиенти настоявали за „реванш“.

Нямаме данни дали нахалните пияници са били тествани за наличие на дрога и дали са откарани в ареста за непристойно поведение.

flagman.bg

Още по темата: Наш полицейски шеф засенчи Аркан, задоми щерката с „Узи“ и „Калашник“ (СНИМКИ)