Седмичен хороскоп за 13 – 19 септември – КОЗИРОГ

козирог

През седмицата от 13 – 19 септември може да постигнете благоприятно развитие на ваши имуществени дела или при изпълнението на ангажименти свързани със стопанство, което е притежание на семейството ви.

През седмицата може да получите подарък или придобивка, да закупите важна за дома ви вещ или да станете собственик на нов дом, кола и др.

Това е седмица, значението на която не бива да омаловажавате. През тези седем дни ще имате достатъчно енергия и възможности да постигнете много важни за бъдещето ви неща.

Мнозина ще използват това благоприятно време за подготовка на планове, чиято реализация ще бъде през следващата седмица.

В семейните ви отношения може да възникнат затруднения, породени от вашето или на партньора ви емоционално състояние. От един недобре обмислен коментар или забележка, може да избухне голям скандал.

Конфликтите през тази седмица могат не само да предизвикат нежелани ситуации, но дори може да внесат хлад в отношенията ви за дълго време.

През тази седмица ще имате възможност да заработите повече приходи за личния си бюджет, чрез различни допълнителни дейности или инициативи.

Някои от вас ще съумеят да се възползват от благоразположението на жена, чрез която ще постигнат успех, ще получат придобивка или друга някаква облага.

От Astro.velida.net